реклама

реклама

Tulu852 Завтра міський голова Черкас Сергій Одарич візьме участь у Міжнародних муніципальних слуханнях «Розвиток належного врядування на місцевому і регіональному рівнях», що відбудуться в Києві. Про це повідомили в прес-службі міськвиконкому.

 Головною метою слухань є обговорення стану та шляхів розвитку правових та інституційних засад місцевої і регіональної демократії в контексті імплементації положень Європейської хартії місцевого самоврядування та Стратегії інновацій та належного врядування на місцевому рівні.

Участь в слуханнях візьме і делегація з обласної влади. Сам голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб на слухання не поїде. Але він поїде у Київ 2 листопада на засідання Кабінету міністрів. Про це «Прочерку» повідомили в ОДА.

За повідомленнями всеукраїнських ЗМІ, середа буде не рядовим днем у роботі Кабміну. На засіданні Кабміну, куди планує прийти президент, можуть бути звільнені деякі міністри.

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Ой 31.10.2011 16:41
і не тільки міністри, а й губернатори полетять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 КОСТЯ 31.10.2011 14:46
И шо там Одаричу делать ................. А понтов то!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Зося 31.10.2011 14:39
Ну и толку, что одарич там побывает? Ведь он методично и планомерно уничтожает в городе то, что едет послушать. Как в басне: "А Васька (Серёжка) слушает, да ест!" Там люди его не знают и думают, что он тоже умный :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100