реклама

реклама

opozic Партія «Батьківщина» звернулася в окружний адміністративний суд зі скаргою на рішення черкаського міськвиконкому про обмеження пільгового проїзду в тролейбусах. Про це на прес-конференції Ради опозиційних сил повідомив депутат обласної ради від «Батьківщини» Максим Колісник.

 - Прокуратура оскаржила це рішення, але ми не впевнені, що вона буде поступовою і прогнозованою в своїх діях. Тому вирішили також звернутися зі скаргою, - пояснив депутат.

Сумнівається у дієвості прокуратури і депутат міськради Володимир Мамалига.

- Якщо прокуратура оскаржила рішення, воно має бути призупинене. Чому прокуратура не звернулася до суду, нам не зрозуміло, - каже він. – На найближчій сесії я буду проголошувати запит, щоб перед сесією міської ради прокуратура звітувалася про свою правозахисну діяльність та звітувало УМВС про антикорупційні заходи. Нехай звітуються перед депутатами і громадою, бо коли щось починають робити, то треба доводити до кінця. Ми пам’ятаємо, як прокуратура оскаржувала рішення по тарифах – роками… - коментує Мамалига.

реклама

Коментарі  

 
-1 #3 дед Панас 01.11.2011 13:28
Цитую Фелікс:
Мамалыга, читай Закон!


ух ты! Мыколенко "наехал" на Мамалыгу. Че мужики дружба закончилась?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Абрек 01.11.2011 12:08
Городская прокуратура как та *** - и вашим и нашим. И вроде бы поддержала справедливость и в то же время не обидела Одарича. ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Фелікс 01.11.2011 09:48
Мамалыга, читай Закон!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100