реклама

реклама

1 листопада люди вкотре протестували проти скасування пільг під стінами Верховної Ради. Фото УНІАН

1 листопада люди вкотре протестували проти скасування пільг під стінами Верховної Ради. Фото УНІАН

Черкащина не була представлена під час мітингу на знак протесту скасування пільг «чорнобильцям» та афганцям, що відбувся вчора, 1 листопада, під Верховної Радою. Про це в коментарі «Прочерку» заявив голова Черкаської обласної громадської організації «Союз Чорнобиль Україна» Володимир Болтенков.

– Якщо люди від Черкащини і поїхали на мітинг, то вони представляли самі себе. Офіційно ж наша громадська організація не брала участі в мітингу. На останньому засіданні організації в Києві ми не прийшли до єдиної думки, чи виходити на акцію протесту, чи ні. Тож деякі обласні організації прийняли рішення їхати. Ми ж – ні, – повідомив Володимир Миколайович.

Він стверджує, що «чорнобильці» і афганці з нашої області не раз їздили до Києва на мітинги. Зокрема, черкащани були в столиці близько десяти разів.

– Виступали і 20 вересня на мітингу. Тоді всього до Києва їздило близько 700 осіб з області. Але ми прийшли до висновку, що кулаками і масою питання не вирішується, – зауважив Володимир Болтенков. – Хоча ситуація протягом року з пільгами і компенсаціями лише погіршувалася. Дійшло до того, що усі ці виплати уряд перевів в ручний режим. Згадайте, у 1999 році заборгованість в області по чорнобильським виплатам складала 20 млн грн. Зараз заборгованість лише виникає, тому реакція людей однозначна.

За словами Володимира Болтенкова, наскільки йому відомо, досі між владою і громадськими організаціями не знайдено порозуміння.

Як інформує «Українська правда», спікер Верховної Ради Володимир Литвин на сьогоднішньому засіданні Кабінету міністрів пообіцяв виступити і донести позицію чорнобильців.

реклама

Коментарі  

 
0 #9 анна кравцова-болтенкова 02.11.2011 21:46
Многоуважаемые Абреки,Жители села ШЕЛЕПУХИ и т. д. и т.п. я дочь Болтенкова просто обескуражена так называемыми коментариями в адрес моего отца. Как у Вас,а у меня сложилось такое мнение что писал это один и тот же человек,хватает совести отзываться о моем отце в таком тоне?Я,как никто,знаю сколько сил и здоровья положенно на эту борьбу с несправедливост ью на Ваши же блага .В ущерб нашей семье о Калих богатствах идет речь? Я приглашаю вас всех в гости посмотреть как живет "прикомленный властью БОЛТЕНКОВ". И самое главное прошло 2 месяца со дня смерти моей мамы с которой мой папа прожил 45лет и в по сравнению с этой утратой все ваши коментарии блеф....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #8 Ваня Шпола 02.11.2011 21:06
Болтенков завжди мав свою точку зору не зважаючи ні на яку владу за це завжди і мав проблеми як у цьому випадку!до речі Болтенков НЕ ВИПИВАЄ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #7 СТЕПАН 02.11.2011 21:03
больные и немошные забор ломать не будут на лицо провакация опозиции
Болтенков боролся с властью что бы допустили на выборы бывшего мера Канева Коломийца и как он может быть регеоналом если он зам председателя всеукраинской социально-екологической партии Союз.Чернобыль.Украина. председатель ее областной партийной организации
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #6 Чайка 02.11.2011 18:44
К сведению предыдущих писателей - Болтенков В.М. и другие руководители районных и городских организаций "Союз Чернобыль" являются членами Социально-экологической партии "Союз. Чернобыль. Украина.". Уж если боремся за правду и спараведливость , то давайте сами её придерживаться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Поінформоване джерело 02.11.2011 17:44
КЕРІВНИЦТВО черкаських "чорнобильців" у Києві не було, зате були самі черкаські "чорнобильці"! Працюйте з альтернативними джерелами інформації, панове журналісти - а не тільки з кабінетними клерками.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #4 Абрек 02.11.2011 13:59
Руководство черкасских чернобыльцев давно прикормлено властью.Пытается успокоить справедливый гнев пострадавших людей. А когда поехавшие добъются справедливости, болтенков поставит себе это в заслугу. Чужими руками.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Житель села Шелепухи 02.11.2011 12:05
А Болтенков напевно родом із Плювак?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 ЦІКАВО 02.11.2011 12:00
Болтенков палкий прихильник діючої влади не зважаючи на колір влади. Його підлеглі в районах є носіями партквитків Партії регіонів. Їх в день з вогнем не побачиш на мітингах за свої права. Їм би тільки покрасуватися на заходах влади і з рук керманів випити по 200 грам! Та є в області і справжні чорнобильці, які також скоро візьмуться "за вила", і відправлять на смітник януків, тулубів і болтенкових!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Кирсан 02.11.2011 11:54
А чого туди йти?
У нас всі чорнобильці живуть як Болтенков і ще багатше.Та й пільг їх ніхто не поздавляв.
Тому й не їдуть.
Наша хата скраю!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100