реклама

реклама

30 опорних шкіл діють наразі на Черкащині. До кінця наступного року планується створити ще 17. Про це під час сьогоднішнього круглого столу в ОДА повідомив голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко.

IMG_20161208_121316

Опорні школи покликані об'єднати старшокласників із декількох сіл, щоб створити для них можливість якісної профільної освіти.

Проведено обласний конкурс на найкращий проект опорної школи та визначено переможцями Монастирищенську школу N5, Городищенську школу N3, Білозірську школу. Їм виділено за рахунок освітньої субвенції 2,7 млн грн, які підуть на оснащення кабінетів фізики, хімії, біології, географії, математики навчальими комп'ютерними комплексами, мультимедійним обладнанням, впровадження енергозберігаючих заходів тощо.

Як повідомили директор департаменту освіти і науки ОДА  Валерій Данилевський та директор інституту післядипломної освіти педпрацівників Наталя Чепурна, в області запроваджено цільову програму "Інноваційні школи Черкащини". До 16 грудня конкурсна комісія визначить 29 шкіл, які за рахунок місцевих бюджетів, освітньої субвенції та інших джерел отримають кошти для оснащення засобами навчання та впровадження заходів з енергозбереження.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100