8 грудня до оперативно координаційного центру Управління ДСНС надійшло повідомлення про велику кількість великих бурульок, що утворилися на скаті даху середньої школи №4, що на вулиці Криваліївська. Про це у Фейсбуці повідомив речник управління ДСНС України в Черкаській області Костянтин Проценко.

За словами керівника закладу, який звернувся до служби «101», крижані нарости загрожують дітям, які граються на подвір‘ї.

О 15:10, фахівці Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС які виїхали на місце виклику, працюючи на висоті, прибрали бурульки з покрівлі, таким чином усунувши потенційну загрозу дітям.

Щоб уникнути небезпеки, достатньо виконувати прості заходи безпеки.

Пам‘ятайте, головне увага та спостережливість.

Загрозливою є ситуація поблизу під'їздів багатоповерхових будинків та при вході до торговельних майданчиків. Вірогідність травмування в цих місцях є найвищою. Щоб не стати жертвою крижаних бурульок, які можуть впасти на пішохода, необхідно не заходити за межі встановлених огорож, а в місцях їх відсутності — самому звертати увагу на наявність небезпечних утворень з криги і снігу на дахах будинків.

По можливості слід триматись на відстані 3-5 метрів від будинків та інших споруд, вибираючи найбільш безпечний маршрут руху вулицями міста.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100