реклама

реклама

Черкаську екологічну активістку Людмилу Ткаченко пригнічує той факт, що в люди в Черкасах, працюючи на великих посадах, мають абсолютно хвору екологічну свідомість. Причому, керівники змінюються, але хвороба, мабуть, заразна. Так вона написала у «Фейсбуці», реагуючи на встановлення ялинки в центрі Черкас.

Фото Олександра Рибалка

Фото Олександра Рибалка

«Кожний рік задаюся питанням: маючи мільйонний МІСЬКИЙ бюджет, невже не можна придбати штучну ялинку - ОДНУ на БАГАТО РОКІВ, зберігши при цьому життя тисячам дерев? Чи Ви вважаєте, що від цього свято стане гіршим? Скільки дерев з Вашої мовчазної згоди знищено цього року? Ви такі сучасні, навчилися звітувати у fb, а так і не зрозуміли просту істину: знищуючи безжально природу - ми бездумно знищуємося свої перспективи, а також і своїх дітей, на життя в екологічно-здоровому довкіллі та вбиваємо всі шанси на шляху до євроінтеграції», – зазначила активістка.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 федор принципиальный 09.12.2016 20:36
А ведь правильно пани говорит и пишет,только до городских и областных тугодумов вряд ли дойдет-им,кому девятый автомобиль,кому дотянут до полмиллиона баксов,кому поднять цены в своих лавках и вылечить от африканской чумы своих кабанчиков.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 тулуп 09.12.2016 19:24
Подхалимка!!! Люди в Черкассах, які працюють на високих посадах не мають НІЯКОЇ свідомості, а що таке екологічна свідомість зовсім не уявляють.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100