реклама

реклама

У день Андрія студенти факультету фізики, математики та інформатики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини долучилися до національних звичаїв.З самого ранку, ще на вході до факультету,всіх охоплювала святкова атмосфера. Щоб потрапити до корпусу, всі візитери повинні були кусати калиту. Коридорами метушилися дівчата та юнаки в українських костюмах, жартували, сміялися.

106_Kruto

Бажаючіпобувати на Андріївських вечорницях зібралися у гарно вбраній аудиторії. Тут розігрували кумедні сценки із життя українських селян, танцювали, співали, жартували.Кумзалицявся до куми, хлопці вихваляли себе перед дівчатами. Були і традиційні дівочі ворожіння, пан Коцюбинський, кусання калити. Студенти, відтворюючи атмосферу національного свята Андрія, доторкнулись до прадавніх звичаїв та обрядів, якими здавна славиться Україна.А головне те, що увесь захід проходив емоційно, весело, натхненно.

Виявилось, що серед фізиків, математиків та інформатиків є чимало талановитих акторів, які зуміли подарувати гостям вечорниць багато позитивних емоцій та створити святковий настрій. А організатори дійства були щирими та гостинно пригощали присутніх смачними пирогами.

Про це інформує сайт університету

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100