реклама

реклама

Черкащанин, президент Федерації триатлону України Андрій Більда у складі делегації з України взяв участь у 29-й Конгресі Міжнародної федерації триатлону (ITU), який відбувся днями в столиці Іспанії Мадриді. 1
Головним питанням конгресу стали вибори президента цієї структури. Впродовж трьох днів делегати зі 120 країн світу працювали в сесіях за напрямками та заслуховували доповіді комісій.
– Загалом попередніми результатами Конгресу ITU ми задоволені, – повідомив Андрій Більда. – Важливим є той факт, що на Конгресі в Мадриді також був присутнім президент Міжнародного олімпійського комітету Томас Бах. Зокрема, він висловив свою цілковиту підтримку тому напрямкові, яким чинне керівництво ITU нині веде світовий триатлон. Також очільник МОК зазначив, що питання включення естафет-мікс до програми Олімпійських Ігор-2020 в Токіо (Японія) нині є актуальним, і в липні 2017 року буде прийнято остаточне рішення.
В рамках заходу відбулася зустріч із послом Японії, який презентував майбутню Олімпіаду в Токіо-2020.
2
Що стосується виборів президента Міжнародної федерації триатлону, то делегати проголосували одностайно за кандидатуру чинної очільниці Марисоль Касадо, яка керуватиме світовим триатлоном третій термін до 2020-го року.
Нагадаємо, в листопаді цього року Андрій Більда втретє поспіль очолив Федерацію триатлону України.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 федор принципиальный 19.12.2016 19:35
Андрей,когда начнешь бороться с негативными явлениями в нашей мэрии,что-то ты отвлекся.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100