реклама

реклама

Народний депутат із Черкащини Антон Яценко повідомив про групу догхантерів, які діють на Христинівщині та відстрілюють собак мисливською зброєю.

«Мені стало відомо, що в Христинівському районі, зокрема в селі Христинівка, вже протягом довгого часу діє група догхантерів, які полюють на собак. Вони відстрілюють тварин з мисливської рушниці», - написав у Фейсбуці Яценко.

За його словами, до злочину причетні і правоохоронці.

«Вважаю, що даний факт є кримінальним правопорушенням і містить ознаки злочину, передбаченого ст. 263 КК України – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами; ст.296 КК України – хуліганство; ст.299 КК України – жорстоке поводження з тваринами. Тому я особисто звернувся із заявою про злочин до Прокурора Черкаської області старшого радника юстиції Сергія Овчаренка та тимчасово виконуючого обов’язки начальника Головного управління Національної поліції Черкаської області Валентина Кожуховського. А до Генерального прокурора України Юрія Луценка і Міністра Внутрішніх справ України Арсена Авакова звернувся з проханням взяти під контроль проведення цього розслідування. Сподіваюсь, що якнайшвидше поліція почне розслідування, встановить усіх осіб, які причетні до вбивства тварин, і цих нелюдів притягнуть до кримінальної відповідальності!», - написав Антон Яценко.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Регіональна Тальнівщина 21.12.2016 00:52
Бандит ..ошка та ще собака
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 007 20.12.2016 18:01
Він би іще в Інтерпол та ФСБ написав. Оце робота депутата ВРУ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100