реклама

реклама

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні Кабінету міністрів у середу, 21 грудня, закликав Національну поліцію зробити все можливе для упіймання зловмисників, які осквернили вночі проти 21 грудня могильний комплекс цадика Нахмана в Умані Черкаської області. Про це повідомляє "Кореспондент".
1928252«Якщо хтось буде наближатися до релігійних споруд, церков, католицьких храмів, синагог, мечетей з нечистими думками – це ворог нашої держави. Це ворог усього українського народу. Дорога до храму повинна бути вільною у всіх сенсах», – сказав Гройсман.
Прем'єр звернувся до глави МВС Арсена Авакова з проханням встановити особи «цих покидьків» і покарати їх.
Міністр МВС у відповідь заявив, що те, що трапилося в Умані – «більше, ніж злочин. Це робиться, мабуть, радикалами, щоб «зробити тло» для українсько-ізраїльських відносин».
Тим часом, як інформує «Радіо Свобода», Посольство Ізраїлю в Україні висловлює сподівання на ретельне розслідування і покарання винних в оскверненні могильного комплексу Цадика Нахмана в Умані.
«Посольство Держави Ізраїль висловлює свою впевненість, що належні служби України проведуть ретельне розслідування і покарають винуватців цього ганебного злочину», – відповіли Радіо Свобода в посольстві Ізраїлю.
Водночас посольство України в Ізраїлі висловило жаль з приводу інциденту, що стався 21 грудня.
«Посольство України засуджує будь-які прояви ксенофобії, антисемітизму та інші форми нетолерантності й працює над їхнім повним викоріненням в українському суспільстві», – йдеться в заяві.
У посольстві України додали, що правоохоронні органи займаються розслідуванням справи. «Українська сторона вживатиме всіх можливих заходів для покарання винних у даному інциденті», – наголосили в посольстві.

реклама

Коментарі  

 
-3 #1 Уманский Еврей 22.12.2016 05:21
Пора наводить порядок в стране. Сколько раз оскверняли мемориал в Бабьем Яру за два года? Раз шесть, есть видео. Никто не был арестован, никто не был наказан. Называть это просто провокацией и игнорировать факты ненависти среди местного населения, среди местных депутатов, "активистов" от партии Тягнибока, это цинизм. Депутат Алексеев и его дружки давно активно занимаются анти еврейскими действиями в городе, под прикрытием депутатского удостоверения. Не буду удивлён если допросят Алексеева и его друзей, то кто то расколется. А так конечно во всём виноват Кремль и т.п. Это тупик, господа. За два дня до Хануки, такой грех совершить. Позор!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100