реклама

реклама

Сьогодні в Черкаській обласній державні адміністрації відбулося підписання угоди про співпрацю між обласною владою, міською владою та публічним акціонерним товариством «Азот».

Угода передбачає проведення капітального ремонту доріг, будинку культури, площі та фонтану перед ним, а також будівництво дитячих і спортивних майданчиків. Підписи під документом поставили генеральний директор черкаського «Азоту» Віталій Скляров, черкаський міський голова Сергій Одарич та перший заступник голови Черкаської ОДА Сергій Рябцев.

Фото прес-служби ОДА

Фото прес-служби ОДА

Відповідно до угоди, «Азот» до червня 2012 року витратить на реконструкцію Будинку культури «Дружба народів» близько 30 мільйонів гривень. Крім того, буде проведений ремонт прощі та фонтану перед будинком культури, а також оформлена його сцена. Підприємство протягом 2012-2015 років побудує у місті 16 дитячих та спортивних майданчиків.

Також у Черкасах буде проведено капітальний ремонт доріг та відновлення дорожньої інфраструктури на проспекті Хіміків та на вулиці Першотравневій за рахунок коштів, які Черкаський «Азот» внесе в рахунок купівлі земельних ділянок, що використовує підприємство.

«Я вважаю, що день, коли ми принципово домовились про співпрацю, повинен ввійти в історію Черкас, тому що закінчилась епоха окремого життя підприємства, і окремого життя міста. Бо впродовж останніх років підприємство активно відмовлялося від соціальних проектів», – сказав Сергій Одарич.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #5 Оксана Колісник 08.11.2011 12:20
Дуже добре, що прес-служба розповсюдила і текст вказаного договору. Та після прочитання його з'являється дуже-дуже багато питань. Єдине, що ясно достовірно, що підприємством не витримуються гранично-допустимі концентрації шкідливих речовин у викидах (2.1.2. Впродовж 2012 року забезпечити зменшення обсягів викидів аміаку та диоксиду азоту відповідно до встановлених гранично допустимих норм). Ну ще про 16 дитячих майданчиків (на "Темпі" робитимуться?) Щодо решти... Якщо про забезпечення аграрної галузі Черкащини добривами, то на яких умовах, не безплатно ж? Якщо про реконструкцію ПК "Дружба народів" (це власність "Азоту") і наступне використання його творчими колективами, знову ж - на яких умовах, бо ж орендна плата там дуже висока. Дуже цікаві пункти про погашення заборгованості Черкаського Водоканалу за очищення стоків... Ну і т.д. Дуже важко зрозуміти чи вигідна взагалі ця угода Черкасам? І чи конкретизуватим еться вона в подальшому?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 sergo 07.11.2011 22:50
фирташ свой пацан!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Олег 07.11.2011 18:53
Губернатор радіє! Чому б і ні - з цих сум він отримає солідні відкати і трішки поділиться із своїми ж***изами!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Елена 07.11.2011 17:55
Очень хоечется верить,что так всё и будет.Но мы уже научены горьким опытом таких "сделок",деньги уплывают в неизвестном направлении(осе дают в чьих-то карманах бездонных),дела ется мизер,отчёт полный. :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Ой 07.11.2011 17:28
У мера є причина випити
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100