реклама

реклама

Прокуратура Черкаської області скерувала до суду обвинувальний акт щодо чоловіка, який 15 жовтня побив місцевого жителя біля черкаського ресторану-клубу «Reflection».

630_360_1447199325-7261-izbienie В ході досудового слідства встановлено, що обвинувачуваний перебував у стані алкогольного сп’яніння. Посварившись усередині закладу з громадянином Б., якого раніше не знав, він біля центрального входу в заклад у присутності відвідувачів та працівників закладу з хуліганських мотивів, супроводжуючи свої дії особливою зухвалістю, побив потерпілого. Обвинувачуваний завдав йому небезпечних для життя тяжких тілесних ушкодження в голову і тулуб, унаслідок чого Б. помер у лікарні. З місця скоєння злочину зловмисник зник.

За результатами досудового розслідування Черкаською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 296 КК України (хуліганство) та ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого).

Раніше прокуратура повідомляла, що суд обрав для винуватця побиття запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Про результати судового розгляду справи прокуратура обіцяє повідомити додатково.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Степаныч 09.01.2017 18:30
Могли бы и фамилию убийцы написать!
Этого урода все должны знать!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100