реклама

реклама

В День вшанування пенсіонерів та ветеранів Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України керівник поліції охорони Черкаської області Василь Курятник привітав колишніх правоохоронців і діючих працівників поліції зі святом. Про це повідомили в управлінні поліції охорони в Черкаській області.

IMG_4377 На додачу до теплих слів привітання ветеранам та пенсіонерам органів внутрішніх справ з нагоди свята, за сумлінне виконання службових обов’язків та вагомий внесок в розвиток поліції охорони начальник Управління поліції охорони в Черкаській області Василь Курятник нагородив подякою фахівця батальйону поліції охорони УПО Черкаської області, почесного ветерана органів внутрішніх справ Івана Сліпака.

40 років свого життя Іван Андрійович присвятив службі та роботі в системі поліції охорони, з них 29 років на посадах атестованого складу та 11 років на цивільних посадах.

За всі роки служби він зарекомендував себе як дисциплінований та сумлінний працівник.

Досвідчений фахівець, чуйний товариш, організатор, спортсмен, патріот, душа компанії – Іван Андрійович і до сьогодні бездоганно працює, бере активну участь у громадському житті колективу поліції охорони, і, безсумнівно, є гідними прикладом в роботі для всього особового складу УПО області.

– Самовіддана праця на ниві правоохоронної діяльності завжди буде заслуговувати на особливу повагу в суспільстві, адже потребує від тих, хто присвятив їй своє життя виявлення найкращих людських якостей, самопожертви та нехтування власними інтересами, – переконаний ветеран.

Іван Андрійович також привітав присутніх, побажав міцного здоров’я, життєвих сил, стабільності та поваги, щастя, добра та затишку у родинах.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Пенсіонер 23.12.2016 11:29
Хто не шанує минуле, той не має майбутнього! Це стосується нинішніх керівників поліції. Нехай не думають, що коли вони вийдуть на пенсію, їхнє пенсійне забезпечення буде краще, ніж у нинішніх пенсіонерів. Навіть не надійтесь
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Петрович 22.12.2016 23:17
Лицеміри. Скасувавши Закон "Про міліцію" у повному обсязі залишили, пенсіонерів МВС без пільг у незрозумілому стані. Новий закон "Про поліцію" ніяким чином не розровсюджуєтьс я на колишніх міліціонерів, а вони їм грамоти роздають, дивно що дехто з них їх ще приймають.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100