реклама

реклама

В рамках благоустрою міста Золотоноші управління економіки та житлово-комунального господарства оголосили конкурс на краще новорічно-різдвяне оформлення торгового закладу. Традиційний конкурс, котрий щороку оцінював найбільш креативні святкові вітрини на вулицях міста, цього разу вирішили зробити відкритим, аби до визначення тріумфаторів мали змогу долучитися усі містяни.

Переможці стануть відомими за допомогою голосування користувачів Інтернету та спецкомісії, до якої входять члени Міськвиконкому та деякі депутати. Найбільш оригінальні заклади будуть відзначені Дідом Морозом в Новорічну ніч на центральній площі міста. Святковий захід, нагадаємо, розпочнеться 1 січня о 1:30.

Комісія Виконкому здійснить обстеження всіх торгових закладів міста, аби знайти майбутніх конкурсантів. Надіслати фото вітрини можна й самотужки, скориставшись електронною поштою управління економіки ( Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ), або ж у спеціально створеному альбомі спільноти «Золотоноша моє місто» на інтернет-ресурсі VK.com. Голосування містян в інтернеті розпочнеться 28 грудня та триватиме два дні.

Кінцевий результат сформують бали, набрані кожним закладом. Комісія та читачі визначать по п’ять найкращих точок, кожна з яких отримає отримає свої бали (перше місце – 5 балів, друге – 4, третє – 3, четверте – 2, п’яте – 1). Сума й оголосить трьох головних переможців, котрих вітатимуть на площі. Хоча й без уваги організатори обіцяють не лишити жодного з учасників.

Про це інформує сайт «Золотоноша».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100