реклама

реклама

З нагоди 79-річниці від дня народження  відомого українського політика і публіциста,  Героя України  В’ячеслава Чорновола   з ініціативи Громадської ради при Шполянській РДА  відбулась запланована поїздка її  членів  та  активістів в село Вільхівець Звенигородського району - до садиби-музею  В.М Чорновола.

Про це повідомив голова громадської ради при Шполянській РДА Ігор Зачепа.

На мітингу було  вшановано  пам’ять лідера Народного руху України, дисидента , в'язня комуністичного режиму,  символу  боротьби за незалежність України, В'ячеслава Чорновола. На ньому яскраво виступили шполяни;  поет, член Національної спілки письменників України - Сергій Ткаченко, член Громадської ради при Шполянській РДА Віктор Свердел,  які в своїх виступах  вказали на надзвичайно важливу роль В'ячеслава Максимовича в здобутті Україною незалежності та згадували події, в яких він брав участь.

На завершення учасники зібрання  схвильовано з глибоким почуттям разом заспівали Державний Гімн України. Після мітингу його учасники ознайомились з  експозицією  садиби-музею, та послухали цікаву розповідь його директора.

Проведенню цієї поїздки, що відбулась 24 грудня посприяв відділ освіти  Шполянської РДА.

Шполяни підтримали ідею наступний 2017рік  оголосити роком Чорновола,  з нагоди  восьмидесятиріччя з дня його народження.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Москаль Чарівник 27.12.2016 11:52
Зважаючи на рік Півня, їм ще пощастило
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100