реклама

реклама

На сьогодні введено в експлуатацію 5 об'єктів, що фінансувалися за рахунок коштів Фонду, повідомив під час учорашньої координаційної наради в облдержадміністрації директор департаменту містобудування, архітектури, будівництва та ЖКГ ОДА Сергій Демиденко.

Зокрема, вже офіційно експлуатуються водогін у селищі Верхнячка Христинівського району (ІІ-черга); реконструйована котельня на твердому паливі Канівської загальноосвітньої школи №1; контрольний центр, нові насоси на свердловинах і додатковий водогін у Чигирині; реконструйована котельня з твердопаливним котлом у Лисянській загальноосвітній школі, мережа водопостачання у Сичівці Христинівського району.

Також створено додаткові умови для забезпечення реабілітації учасників АТО та осіб з обмеженими фізичними можливостями в Мокрокалигірській амбулаторії загальної практики – сімейної медицини. Завершено роботи ще по 2 об’єктах – капітальний ремонт в приміщенні дитячого садочка смт. Єрки Катеринопільського району та реконструкція котельні зі встановленням твердопаливного котла в Лисянській центральній районній лікарні.

В поточному році планується ввести в експлуатацію ще кілька об’єктів, що фінансуються за рахунок коштів Фонду, а саме:

– реконструйований Ліплявський навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад загальноосвітня школа с. Ліпляво Канівського району (будівельна готовність – 70 %)» (голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко доручив до четверга повідомити про хід робіт у Ліплявській школі);

– група ДНЗ в с. Білозір’я Черкаського району Черкаської області (будівельна готовність - 80 %);

– реконструйований дошкільний навчальний заклад «Веселка» в с. Леськи Черкаського району (будівельна готовність – 90 %).

До кінця поточного року планується закупити сценічне обладнання для КЗ «Черкаська обласна філармонія Черкаської обласної ради», придбати техніку та обладнання для збору та вивезення твердих побутових відходів комунальному підприємству «Господарське управління будинку рад» Чигиринської районної ради.

Об’єкт «Першочергові аварійно-відбудовні роботи, пов’язані з ліквідацією наслідків надзвичайної ситуації, що склалася внаслідок пожежі 01.07.2015 в приміщенні Черкаського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка по бульв. Шевченка, 234, у м. Черкасах» є перехідним на 2017 рік (будівельна готовність – 70 %) .

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100