реклама

реклама

28 грудня за ініціативою Драбівської районної ради у великій залі Будинку рад проведено виїзний короткостроковий навчальний семінар щодо розгляду антикорупційного законодавства України, актуальних питань декларування та фінансового контролю, в якому взяли участь депутати та керівники органів місцевого самоврядування району, працівники виконавчого апарату районної, селищних і сільських рад.

1482935033_a-1

Роботу заходу було спрямовано на підвищення рівня обізнаності слухачів із різновидами корупційних проявів, особливостей фінансового контролю, заходів, пов’язаних із запобіганням конфлікту інтересів.

Провів семінар заступник начальника міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у місті Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській областях Василь Олійник. Він розповів про організаційно-правові засади служби в органах місцевого самоврядування та діяльності депутатів місцевих рад; про обмеження, пов’язані із проходженням служби в органах місцевого самоврядування та діяльністю депутатів місцевих рад.

Окремо фахівець акцентував увагу слухачів на фінансовому контролі посадових осіб – поданні електронних декларацій. Покрокова інструкція з цього питання стала в нагоді, враховуючи, що 1 січня 2017 року розпочинається новий період декларування доходів за минулий рік. Виступ Василя Васильовича викликав жвавий інтерес в учасників заходу: частина питань розглядалася у формі діалогу.

Після завершення роботи заступник голови районної ради Тетяна Богославець висловила щиру подяку лектору за проведення змістовного і висококваліфікованого семінару.

Про це інформує виконавчий апарат обласної ради

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100