реклама

реклама

За оперативними даними Департаменту соціального захисту Черкаської обласної державної адміністрації, станом на 30 грудня 2016 року заборгованість з виплати заробітної плати в області складає 21,1 млн грн.

image.php

Динаміка погашення заборгованості з виплати зарплати на підприємствах, в організаціях та установах області є позитивною: протягом року сума боргів підприємств перед працівниками зменшилась на 3 млн грн.

До списку порушників законодавства про працю через значну заборгованість з виплати зарплати перед працівниками включено: КП «Аеропорт Черкаси» (1218 тис. грн), ДП НАК «Надра України «Центрукргеологія» (398 тис. грн), ТОВ «Гадячсир» в Городищенському районі (318 тис. грн.), ДП Черкаський консервний комбінат (243 тис. грн) та інші. Підприємства-боржники перебувають в зоні підвищеної уваги спеціалістів Держпраці у Черкаській області.

За період із 26 по 30 грудня 2016 Управлінням Держпраці у Черкаській області проведено перевірки підприємств-боржників КП «Аеропорт Черкаси», ДП «Український державний науково-дослідний і проектний інститут легкої промисловості», СУБ «Митниця», ФОП Трусько О.І., ПП «Кит-3».

За результатами перевірки встановлено, що за період з 26.12.2016 по 30.12.2016 погашена заборгованість із виплати заробітної плати перед працівниками КП «Аеропорт Черкаси» в сумі 564 тис. грн., виплачена заборгованість працівникам ДП «Український державний науково-дослідний і проектний інститут легкої промисловості» в сумі 20 тис. грн, ФОП Трусько Ю.І виплачена заборгованість працівникам в сумі 0,7 тис. грн.

Кількість працівників, перед якими погашено заборгованість, складає 217 осіб.

Сектор зв’язків зі ЗМІ Управління Держпраці у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Петрович 02.01.2017 00:41
А що, зарплата за грудень повинна виплачуватись не у січні?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Юрій 01.01.2017 14:27
А те ща на ПАТ "Черкасиобленерг о" за грудень не виплатили зарплату то це взагалі не рахується цим управлінням!? Хоча місячний ФЗП тут складає біля 30 млн. грн., що більше ніж всі перелічені тут боржники.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100