реклама

реклама

Після смерті рідного сина, Сергія Бондаренка, якого вбили біля черкаського нічного клубу 15 жовтня 2016 року, минуло майже три місяці, а батьки досі не можуть добитися справедливості ні від суддів, ні від поліцейських, пише видання «ВиЧЕрпно».

FetchOptImg.ashx

Речі загиблого Сергія, які знаходились у гардеробній «Рефлекшена», зникли. Поліцейські забрали та досі не повернули їх батькам. Крім того, срібний ланцюжок, який був на шиї сина, теж зник, тільки вже у лікарні.

– Ми стикаємось з однією тільки несправедливістю. Справу в суді затягують, ми кричимо, а нас ніхто не чує та й не хочуть чути! Та ще й речі сина не віддають, — бідкається мати загиблого Сергія Тетяна Бондаренко, яка звернулася до журналістів, щоб привернути увагу і справа не пішла у забуття.

До відома, судове засідання, на якому вирішуватимуть подальшу долю підозрюваного у вбивстві Іллі Новікова, відбудеться 16 січня.

Нагадаємо, що перше судове засідання про зміну запобіжного заходу для підозрюваного, підозріло затягувалося. Клопотання прокуратури стосовно підозрюваного у вбивстві хлопця біля нічного клубу в Черкасах задовольнити частково. Підозрюваного залишили під домашнім арештом до 17 грудня.

Як повідомляє телеканал TV100, судова-медична експертиза показала у загиблого: забій головного мозку,крововилив під оболонки головного мозку,перелом кісток склепіння та основи черепа,використання тупого предмета з метою вбивства чи нанесення ушкоджень.

Також телеканал публікує відео розправи над хлопцем

реклама

Коментарі  

 
0 #37 депутат 16.01.2017 16:26
16.01.2016р., шкода, що не міг повністю бути присутнім в судовому засіданні, але на 100 відсотків переконаний, крім нас самих, ніхто не наведе лад в країні, дуже приємно, що було багато людей. По коментарах розумію, що частина людей боїться, частина не вірить, але хочу запевнити всих, що не ми маєм боятися, а хай бояться всі ті, що порушують закон, і просто хай пам*ятають, за все прийдеться відповідать. Саме так, але в межах дозволеного, потрібно робить реформи, хай на ворові шапка горить, хай всі їх знають, хай знають де і як вони живуть, щоб не хизувались своїми машинами, бо все це здобуто на людських і материнських сльозах, а материнські сльози на камінь не падають. Не допустим, щоб кучка перевиртнів керували все і всим. Знаєте однією з вад жулья, є те що самі вони сер.ни, вони розумні поки вони в кодлі, є підтримка в поліції, прокуратурі, суді, а коли цей круг розривається, то вони тікають як руді миші, а ми як можем, так повинні цей час наближать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #36 Черкащанин 15.01.2017 17:20
[quote name="українець"]Заслуженої міри покарання для вбивці недостатньо. З відео видно, на очах у скількох ротазіїв вчинявся злочин, про те жоден нічого не вчинив, щоб припинить його, ставши співучасником. Прокуратурі, поліції, суду взагалі це не потрібно, де реакція Генпрокурора, на запит депутата, якщо ці органи не в змозі захистить законність, то тут потрібно захищатись від самих таких органів. Не знаю цього учасника АТО, але є питання, ти кого, від кого і чого захищав, ти що добра від зла не розрізняєш, тобі не соромно перед тисячами загиблих побратимів, і тисячами тих, які зараз ризикують життям, а ти зараз став на сторону зла. Очевидно ти зустрічаєшся з дітьми, цікаво, як ти можеш
дивиться їм в очі, що ти їм скажеш, адже вони вважають вас Героями. Звертаюсь до всих учасників АТО, ви за ЗАКОННІСТЬ, ЧИ ЗА "безпредел", в якій країні ви самі бажаєте жить?[/
quote]
Вірніше і не скажеш!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #35 українець 15.01.2017 10:24
Заслуженої міри покарання для вбивці недостатньо. З відео видно, на очах у скількох ротазіїв вчинявся злочин, про те жоден нічого не вчинив, щоб припинить його, ставши співучасником. Прокуратурі, поліції, суду взагалі це не потрібно, де реакція Генпрокурора, на запит депутата, якщо ці органи не в змозі захистить законність, то тут потрібно захищатись від самих таких органів. Не знаю цього учасника АТО, але є питання, ти кого, від кого і чого захищав, ти що добра від зла не розрізняєш, тобі не соромно перед тисячами загиблих побратимів, і тисячами тих, які зараз ризикують життям, а ти зараз став на сторону зла. Очевидно ти зустрічаєшся з дітьми, цікаво, як ти можеш дивиться їм в очі, що ти їм скажеш, адже вони вважають вас Героями. Звертаюсь до всих учасників АТО, ви за ЗАКОННІСТЬ, ЧИ ЗА "безпредел", в якій країні ви самі бажаєте жить?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #34 yazon 15.01.2017 01:52
Цитую вовченя:
Як би таке сталося з сином, внуком або просто родичем судді, то він би жопу порвав намагаючись засадити вбивцю у сізо!!!!! Доляри в черговий раз засліпили Піро....ові очі!

то як суддя до людей - так і люди до судді! ....................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #33 Черкащанин 14.01.2017 22:56
А де ж принципова позиція прокуратури, про яку так полюбляють розповідати в прес-службі обласної прокуратури?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #32 вовченя 14.01.2017 22:24
Як би таке сталося з сином, внуком або просто родичем судді, то він би жопу порвав намагаючись засадити вбивцю у сізо!!!!! Доляри в черговий раз засліпили Піро....ові очі!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #31 ПОЗОР 14.01.2017 17:31
Самое СТРАШНОЕ то, что столько народу стояло, парни, девушки... все так выпучив глаза орут "Слава героям", а упавшему и умирающему парню НИКТО не помог подняться, не оказал помощи. Хохлы, продажные ХОХЛЫ, моя хата с краю, ничего не знаю. Когда щли активные боевые действия на Донбассе объявили запись на службу по контракту в армию и параллельно в полицию. Знаете куда была очередь? Думаете неньку Украину защищать? Нет, в полицию. Поэтому "патриотов" пруд пруди в глубоком тылу, а воевать уввы. ....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #30 Верник 13.01.2017 16:25
Цитую 128 Бригада:
О, та на вiдeo з 1.28 хв., гарно видно Сергія Л., вiдомого в областi ветерана АТО.. То це виходить, Сергій Л. був на мiсцi злочину, на його очах вбивали людину, а вiн за усіма цими протиправними діями безучасно спостерігав?


да... он только на сессиях облрады герой
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #29 лего 13.01.2017 15:38
Цитую Цікавий:
Суддя ти ж старенький уже, нащо тобі гроші?


Говорю ж на безбедную старость. Да и внучатам надо...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #28 лего 13.01.2017 15:36
Цитую Алексей:
Люди, почему вы молчите??? Собирайте общественность! !! Или пока "горе" не затронуло вашу семью, так и будете молчать???


Так ти ж бачиш який красень судить. Візьме від батьків убивці пів мільйона франклінів і піде на пенсію. Може це його останній шанс на безбідну старість. Суддів же трохи прищемили. А чувачок той (убивця) дійсно має бути ізольований від суспільства. Він небезпечний для оточуючих. Скільки ще може убить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100