реклама

реклама

Виконком Черкаської міськради затвердив результати комплексної перевірки Центру дитячої та юнацької творчості, ініційованої депутатом Станіславом Лукиричем. Як зазначив під час сьогоднішнього засідання виконкому заступник мера Ігор Коломоєць, факти, виявлені комісією, відповідають дійсності. Порушень у роботі членів комісії не виявлено.

ЦДЮТ Раніше в міськраді висловлювали сумніви в результатах роботи комісії.

За словами пана Коломойця, комісія встановила, що ЦДЮТ здає в оренду винятково приміщення, які не використовуються у навчально-виховному процесі: коридори, фойє, холи, напівпідвальні приміщення.

Заступник мера висловив такі пропозиції:

1. Адміністрації ЦДЮТ вжити заходи для усунення виявлених недоліків щодо оформлення бокового фасаду старого корпусу, побудованого на початку ХХ століття за проектом відомого архітектора Владислава Городецького (міський голова Анатолій Бондаренко доручив привести в належний стан цю будівлю).

2. Адміністрації ЦДЮТ в разі початку робіт з реставрації старого корпусу розірвати договори оренди та використовувати цей корпус тільки для навчально-виховного процесу.

3. Рекомендувати департаменту фінансової політики Черкаської міськради розробити порядок проведення планових та позапланових перевірок комунальних закладів.

– Третій пункт означає, що кожен, хто йде з перевіркою, повинен мати чіткий порядок проведення перевірки, – прояснив Ігор Коломоєць. – Адже сумніви в правильності роботи комісії з перевірки ЦДЮТ виникли саме тому, що не було чіткого плану перевірки.

реклама

Коментарі  

 
+3 #7 лего 16.01.2017 12:36
І ще непогано б і у кожній школі дозволити директорам у коридорах торгувати трусами і відкрити по обміннику і платному туалету. У коридорах чи приміщеннях які не використовуютьс я в учбовому процесі. Хоча б у бібліотеці чи роздягальні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 лего 16.01.2017 12:33
Злодійська влада усюди в країні. То чому має керівництво ЦДЮТ і міста бути іншими?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 Каврай 10.01.2017 20:07
Не по зубах перевіряльників Забєлін.
Він не таких складав в дугу.
А цих,зігнув в три дуги.
Слабина!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 не второпав 2 10.01.2017 17:34
Пропозиції-крутіші тільки яйця.Не вистачає тільки подяки директору ЦДЮТ за фонтан -пісуар і прохання до нього використати янголят для "оформлення бокового фасаду старого корпусу".
Перечитайте уважно п.2-це повний абсурд:
1)мерія визнає ,що будівля використовуєтьс я не по призначенню;
2)якщо не "в разі початку робіт з реставрації старого корпусу",його можна використовувати для трусів.
3)будівельні норми забороняють "в разі початку робіт з реставрації старого корпусу використовувати цей корпус тільки для навчально-виховного процесу".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 Антон 10.01.2017 17:18
Вообщем, Забелін - зразковий керівник. Цікаво, скільки цього разу відвалив?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 не второпав 10.01.2017 17:09
Чому у міськраді перевіряють перевіряльників , а не Забєєєліна? Після святковий синдром?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 лего 10.01.2017 13:28
Як це коридор ЦДЮТ не використовуєтьс я(що за дурниця - а як дітям ходить до аудиторій?) - мова йде про новий корпус і базар у ньому , значить можна його завісити трусами? Дітей не пускають охоронці увечері через цей коридор, щоб труси не покрали. А в буфет, у туалет не потрапиш через продавців. Він використовує собі на карман держструктуру і влаштував там реальний ринок! Це корупція чистої води. Коломійцю - ганьба! Рука руку миє.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100