реклама

реклама

Троє чоловіків проникли до підвального приміщення житлової багатоповерхівки та намагалися викрасти майно жителів будинку. Довести злочинний намір до кінця крадіям завадили сусіди, які викликали правоохоронців, інформує сектор комунікації головного управління Національної поліції в Черкаській області.

PM433image003

До Уманського відділу поліції надійшло повідомлення від жителів місцевої багатоповерхівки. Заявники повідомили, що стали свідками того, як невідомі особи проникли до підвального приміщення будинку та намагаються вчинити крадіжку.

За викликом негайно виїхав наряд поліції. Прибувши за вказаною адресою, співробітники поліції затримали трьох місцевих жителів на місці події.

З побутових приміщень їм вдалося викрасти інструменти, металевий мангал, електрокабель та інше особисте майно жильців зазначеного будинку.

Частину викраденого крадіям вдалося перенесли до автомобілю, який був припаркований поблизу будинку.

Співробітники поліції вилучили у зловмисників знаряддя злочину, а саме, викрутки, ножі, ліхтарики та інше предмети, які використовувалися для пошкодження замка.

Зловмисників затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм оголошено про підозру у скоєні кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 ст. 15, частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Правоохоронці перевіряють причетність вказаних осіб до аналогічних злочинів скоєних на території міста.

PM391image004

PM163image008

PM93image010

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100