У провадженні Золотоніського міськрайонного суду перебувало кримінальне провадження за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України, а саме умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

photo1

В ході судового розгляду встановлено, що в листопаді 2015 року близько чоловік, перебуваючи на території залізничної станції «Пальмира», що в с. Вознесенське, Золотоніського району, на узбіччі ґрунтової дороги, яка веде від залізничної станції до будинків на грунті раптово виниклих неприязних відносин реалізуючи свій умисел, спрямований на нанесення тілесних ушкоджень наніс ногами численні удари по голові та тілу потерпілої, в результаті чого відповідно до висновку експерта заподіяв тілесні ушкодження у вигляді травми голови, з крововиливами під м’які мозкові оболонки, в м’які мозкові оболонки, на м ’яких покривах черепу, забійних ран голови, губ, що ускладнилось аспірацією крові в дихальні шляхи, що належить до категорії тяжких тілесних ушкоджень, за критерієм небезпеки для життя; травми грудної клітки з переломами ребер ліворуч, що носить ознаки тілесних ушкоджень середнього ступеню тяжкості; синці правої кисті, передпліччя, правого стегна, правого коліна, лівої кисті, обох передпліч, лівого надпліччя, лівого плеча, садна правого стегна, черевної стінки, обох колін, внаслідок яких потерпіла померла.

Суд, визнав доведеним в суді факт вчинення чоловіком кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України.

Разом з тим, в судовому засіданні встановлено, що чоловік під час вчинення злочину у зв’язку із розладами психіки не усвідомлював свої дії та не міг керувати ними, у зв’язки з чим за рішенням суду відносно нього застосовано примусові заходи медичного характеру у виді поміщення до психіатричного закладу із суворим наглядом.

Про це інформує прес-служба прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100