реклама

реклама

Поліцейські Черкащини під час проведення відпрацювання Тальнівського району виявили три автомобілі з явними ознаками підробки номерів кузова та підробкою свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. Транспортні засоби вилучені для проведення додаткової перевірки, повідомляє прес-служба відділу забезпечення безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності ГУНП в Черкаській області.

15977129_265720057179676_4947598433889011918_n

Перший автомобіль було зупинено на одній із вулиць Тального за порушення Правил дорожнього руху. Під час звірки агрегатів автомобіля «Audi А4» під керуванням 51-річного жителя Тального було виявлено, що номер кузова вварено кустарним способом.

Того ж дня в центрі міста було виявлено автомобіль «BMW Х5», місцевого жителя, у якого під час перевірки було встановлено, що записи у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу не відповідають наявним базам даних, номер кузова транспортного засобу також вварено кустарним способом. Автівку доставлено в районний відділ поліції.

Пізніше працівниками поліції за порушення Правил дорожнього руху було зупинено автомобіль «Volvo ХС-90» під керуванням 24-річного жителя міста Умань, у якого під час перевірки документів було виявлено, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу має явні ознаки підробки, а саме даний транспортний засіб знятий з обліку. Автівку доставлено в районний відділ поліції.

Як пояснили власники автомобілів, свої транспортні засоби вони придбали у невідомих осіб, а про підробку не здогадувались. По всіх трьох фактах слідчим відділом Тальнівського відділення поліції відкрито кримінальні провадження за статтею 290 (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або ж обмеження волі на строк до трьох років.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100