реклама

реклама

18-річний уманчанин вкрав ноутбук у знайомого, в компанії якого перед цим відпочивав, повідомляє сектор комунікації ГУНП у Черкаській області.

PM216image003 До Уманського відділу поліції звернувся 19-річний студент одного із навчальних закладів міста. Хлопець повідомив, що з його орендованої квартири викрадено ноутбук, при цьому зазначив, що напередодні крадіжки у нього гостював однокурсник з приятелем, якого він вперше бачив.

Викрадений ноутбук оперативники виявили в місцевому ломбарді та встановили особу, яка його збула. Ним виявився 18-річний уманчанин, який того вечора відпочивав у заявника. Хлопця правоохоронці відшукали за місцем проживання.

Спочатку зловмисник заперечував свою причетність, та вже згодом зізнався у скоєному. Він пояснив, що вчинити крадіжку його спонукало безгрошів’я. Коли господар квартири разом з іншими винаймачами ліг відпочивати, він залишився сам у кімнаті і викрав пристрій.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження, передбачене частиною 1 статті 185 (Краджіка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає до трьох років позбавлення волі. Викрадений ноутбук вилучено та буде повернуто власникові. Триває слідство.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100