реклама
Sucurity Police

реклама

Рішення про зміни до «Програми забезпечення правопорядку в місті Черкаси» підтримано під час сьогоднішнього засідання виконкому Черкаської міськради. Передбачено капітально відремонтувати приміщення міського відділу Національної поліції України.

Від міського відділу ГУНП надійшло звернення до міської влади, в якому зазначено, що торік місто виділило правоохоронцям лише 184 тис. грн на капітальний ремонт приміщень, а цього недостатньо. Працівники поліції працюють «у жахливих умовах».

2b5d21e4d396708c963e50dff06dd914

Зате торік для поліції було придбано камери спостереження, які наразі встановлюють. Поліція просить цього року камери більше не купляти, а виділити 500 тис. грн на капітальний ремонт приміщення міськвідділу для створення комфортних умов для роботи поліцейських.

Ще близько 200 тисяч піде на обслуговування уже встановлених камер спостереження. Як зазначила директор департаменту оргзабезпечення міськради Лілія Маліщук, цих 200 тисяч мало: коштів може не вистачити на обслуговування камер у листопаді та грудні. Але на ці її слова ніхто особливої уваги не звернув.

Представник виконкому від громадськості Дмитро Кухарчук зазначив, що він неодноразово був у приміщенні міськвідділу поліції, і жодної «катастрофічної ситуації» там не побачив. Між тим, гроші більш потрібні для охорони здоров’я, освіти, культури. Але більшість членів виконкому все-таки проголосували за те, щоб запланувати виділення коштів на капремонт приміщення поліції.

Остаточне рішення прийматиме міськрада.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 депутат 25.01.2017 08:41
Ну як же поліції, не виділить гроші, це ж свої, бо можуть і кримінальне провадження відкрить, приміром за оборутку з землею в Соснівці.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100