реклама

реклама

Поліція Черкащини припинила діяльність нарколабораторії у Черкаському районі. Про це вчора під час спілкування з представниками громадської організації "Міська варта" повідомив начальник головного управління Національної поліції в Черкаській області Валерій Лютий, повідомляє кореспондент "Прочерку".

e71c05b58131469ec65f128fc3dce7c9

За його словами, співробітники управління карного розшуку ГУНП затримали декількох осіб, які виготовляли наркотичні засоби, і зараз вирішується питання про кваліфікацію їхньої діяльності як створення нарколабораторії.

– 24 січня при проведенні там санкціонованого обшуку на працівників оперативної служби було випущено собаку-ротвейлера. У статті 46 Закону України «Про Національну поліцію» поліцейському дозволено використовувати зброю, зокрема, для знешкодження тварини, яка загрожує йому. Працівник Національної поліції, старший опер, використав табельну вогнепальну зброю. Чотирма пострілами собаку було вбито, – розповів Валерій Лютий.

У цій ситуації життю та здоров’ю поліцейського була реальна загроза, вважає Валерій Лютий. Поліція розбиратиметься, як сталося таке, що під час санкціонованого обшуку на працівника кинувся собака.

– По лінії незаконного обігу наркотиків пріоритетом завжди була боротьба з нарколабораторіями, виявлення важких наркотиків, наркотрафіків. Наш «старший брат» – Служба безпеки України – за 2016 рік викрила ряд підпільних нарколабораторій. На жаль, за минулий рік головне управління Національної поліції в Черкаській області і поліцейські підрозділи, які спеціалізуються на цьому, не виявили жодної нарколабораторії. Це – недолік, – зазначив Валерій Лютий.

реклама

Коментарі  

 
+12 #2 депутат 26.01.2017 14:23
Шкода однієї собаки, яка не продається і не купляється не бере і не дає хабарів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 Черкащанин 26.01.2017 12:27
Той, хто натравив собаку - скотина. Підставив нещасну тварину під кулі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100