реклама

реклама

boogo Богодухівській лікарні Чорнобаївського району 120 років. З нагоди свята працівники закладу різних поколінь зібралися в сільському Будинку культури.

 Як інформує сайт Головного управління охорони здоров’я і медицини катастроф облдержадміністрації, спершу Богодухівська лікарня мала 50 ліжок, потім 25, 10 і навіть 5. Після цього її реорганізували в амбулаторію. Зараз вона займає другий поверх приміщення, а на першому розташувався торік районний будинок ветеранів, де проживають 17 престарілих людей — саме вони і є першими пацієнтами амбулаторії. також вона обслуговує населення Богодухівки і навколишніх сіл.

Як розповів головний лікар амбулаторії Валерій Грошев, готуючись до свята, зібрали стільки документальних матеріалів, що на вистачить на цілу книжку. Збереглася навіть книга наказів по лікарні 1943 року. Її, хоч і невеличку, таки збираються випустити. А ще присутнім показали фільм у фотознімках та концертну програму. На свято завітали і вихідці з Богодухівської лікарні, які тепер є визнаними лікарями у інших містах.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100