В містечку Христинівка на Черкащині в місцевому караоке-барі група осіб 14 січня вчинила справжній дебош та чинила спротив працівникам поліції, інформує сайт «Кропива».

677

Видання інформує, що в конфлікт відбувся за участі брата міського голови Христинівки – Василя Наконечного. Компанія влаштувала справжній дебош, вгамовувати підігрітих алкоголем молодиків довелося поліції, згодом на місце прибув і сам міський голова Микола Наконечний.

Видання також публікує відео з камер спостереження, де видно, як один з учасників конфлікту валить жінку на підлогу, а поки вона непритомна інший плює на неї. Згодом чоловіки штовхаються навіть з поліцією.

Як зазначила у коментарі «Прочерку» речник Уманського відділу поліції ГУНП у Черкаській області Леся Усенко, всі факти, які зафіксовані у відео, зареєстровані Христинівським районним відділенням поліції. У зв’язку зі спричиненням тілесних ушкоджень жінці та непокорою працівникам поліції відкрито кримінальні провадження за ст. 342 (ч.2) та ст. 345 (ч.2) Кримінального кодексу України.

– Наразі триває досудове розслідування, проводяться відповідні слідчі дії, – зазначила пані Леся. Вона також додала, що при зборі доказової бази можлива перекваліфікація злочину на більш тяжкий.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ звучала інформація про інші конфліктні ситуації, де виринало прізвища Наконечного. Тоді все закінчилося смертю потерпілого...

реклама

Коментарі  

 
+7 #5 Алла 29.01.2017 20:27
нет , таки не посадили эту т***ь, брат-мер очередной раз постарался!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #4 Джон дір 27.01.2017 20:00
Слухайте, та він же ненормальний!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 критик 27.01.2017 19:51
Отморозки :-x :-x :-x
Лютий, будь мужчиной и настоящим полицейским! Надеемся на СПРАВЕДЛИВОСТЬ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-15 #2 Генна 27.01.2017 19:02
женщина явно пяная все там виновны
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+41 #1 Прокурор 27.01.2017 16:03
Ох і тупа гидота!
Хоча б цю тварюку паскудну посадять?!
Оце тобі і тест, генерал Лютий: або ти заступишся за побиту жінку і знеславлену поліцію, або на трибуну облради для звіту можеш навіть не виходить, бо який же ти генерал, якщо за честь мундира не постоїш?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100