реклама

реклама

26 січня голова постійної комісії з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики та спорту обласної ради Володимир Доманський провів її засідання.

У роботі постійної комісії взяли участь голова обласної ради Олександр Вельбівець, начальники управлінь облдержадміністрації: культури та взаємодії з громадськістю – Олег Островський, освіти і науки – Валерій Данилевський, сім’ї, молоді та спорту Максим Зеленський, які доповідали з профільних питань.

1485429849_dsc_004

На порядок денний було внесено 16 питань, значна частина яких стосувалася кадрових призначень керівників комунальних закладів культури, які відповідно до чинного законодавства пройшли конкурси на ці посади.

Отож члени комісії спочатку заслухали керівників закладів культури, які мають бути призначені на посади: директора обласної бібліотеки для дітей – Лідію Ушакову; директора обласної універсальної наукової бібліотеки імені Тараса Шевченка – Лідію Капкаєву; директора обласної бібліотеки для юнацтва імені Василя Симоненка – Олену Федоренко; директора Кам’янського державного історико-культурного заповідника – Галину Таран; директора-художнього керівника театру ляльок – Любов Величко; директора обласного художнього музею – Ольгу Гладун; директора КП «Черкасиоблкіно» – Аллу Демченко; директора музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка – Петра Ластівки; директора Корсунь-Шевченківського державного історико-культурного заповідника – Парасковію Степенькіну.

Потім вони заслухали Олександра Вельбівця щодо його звіту про роботу на посаді голови обласної ради за звітний період та перейшли до розгляду інших питань.

Члени комісії підтримали для розгляду на пленарному засіданні зміни до обласної програми «Шкільний автобус» на 2016-2020 роки, затвердили програму національно-патріотичного виховання дітей та молоді Черкаської області на 2017-2020 роки; план роботи обласної ради на 2017 рік.

На завершення роботи розглянули та зняли з контролю у зв’язку із закінченням терміну дії програму будівництва, реконструкції та капітального ремонту спортивних майданчиків Черкащини на 2011-2016 роки і обласну програму оздоровлення дітей і учнівської молоді на 2009- 2015 роки та затвердили план роботи постійної комісії на 2017 рік.

Виконавчий апарат обласної ради

реклама

Коментарі  

 
+5 #6 Черкащанка 30.01.2017 13:50
Актеры, вы заслужили на такого директора. Он вам еще покажет :lol: все познается в сравнении. Будете вспоминать еще хорошие времена.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 театр 30.01.2017 13:16
Ридванецкий, а что такое с лицом на фото, почему так грустим ;-) и рядом иуда сидит не веселая. Мдаа, сколько крыс в театре развелось :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 актер 30.01.2017 13:14
Ув. актеры, пан ридванецкий организовал в театре агитацию и собирает подписи в поддержку своего друга ластивки, которого погнали со всех театров западной Украины. Будьте благоразумны и включайте мозг, неужели мы заслужили на такого директора :-x Тогда ПОЗОР нам :sad: раз мы себя так не уважаем.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #3 А321 29.01.2017 11:19
Насчёт директора драмтеатра как то не понятно вышло. Зачем увольнять уважаемого в Европе специалиста и нанимать проходимца? Почему не ценим своих и все время думаем что варяги лучше!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 черкащанка 29.01.2017 11:08
В Черкассах конкурсы были НЕ ЧЕСТНЫ. Все договорняк. Убрали профессионала, а поставили клоуна ;-) вообщем, как все ОДА :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #1 критик 28.01.2017 21:42
Позор, таким "комиссиям", которые взяли директором театра не порядочного человека и коррупционера, которого с треском выгнали с Волыни, Луцка ;-) Или нашим властям удобно "работать" с таким :lol: ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100