реклама

реклама

Бійкою, кров’ю та розбитою головою закінчилася зустріч чотирьох священиків у квартирі місцевого бізнесмена в Катеринополі. Під час взаємних звинувачень між священнослужителями виникла сутичка, яка швидко переросла в бійку. У хід пішли не лише кулаки, інформує «vikka.ua».

16266170_1804333966483696_4758257162282066638_n Як розповідає у Facebook ієрей УАПЦ Павло Добрянський, він разом зі священиками автокефальної церкви Іваном та Степаном Катькалами прийшли на зустріч у квартиру місцевого бізнесмена і волонтера Андрія Штепи, щоб «примиритися» із настоятелем Свято-Михайлівської церкви (УПЦ) Віктором Криваничем. Останнього священики УАПЦ звинувачували у служінні Московському патріархату та охрестили «зрадником» держави.

Під час словесної суперечки отець Павло Добрянський штурхнув отця Віктора Криванича, а той схопив пляшку зі столу та вдарив нею по голові іншого священика – Івана Катькала. Після цього між священиками розгорілася справжня бійка.

Ось як її описує отець Павло Добрянський: «Після цього, коли ми всі втрьох колективно захистились і московський іуда сам себе, як воно каламбурно виглядає відмолотив, бо о Іван тримав його за волосся, ми остерігались, що той схопить гострий предмет – фьодорович (о. Віктор Криванич, – ред.) сам нам на початку бесіди сказав, що у нього був довгий строк відсидким і тримаючи так той так трясся, що бився то головою об косяк, то об стіл – все було схоже на обряд екзорцизму над прокаженим! в кінці ж самобичування о. Іван наказав підлому москалю (із західної України) стати на коліна і вибачитись, той, видно вже підсвідомо розуміючи свою вину, бо зрозуміло, що совість у такого давно зітліла – став на коліна і вибачився!»

Після гарячої «бесіди» із кров’ю, забоями та розбитою головою священики Автокефальної церкви з’їздили по компенсацію за лікування до о. Віктора, але, не отримавши її, вирішили написати заяву в поліцію.

Як повідомили у секторі комунікацій ГУ Нацполіції в Черкаській області, під час суперечки чоловік 1955 року народження (отець Іван Катькало, – vikka.ua) отримав тілесні ушкодження у вигляді розсічення на голові, не госпіталізований. Іншого священика 1966 року народження (настоятеля Свято-Михайлівської церкви Віктора Криванича, – vikka.ua) госпіталізували до Катеринопільської центральної районної лікарні із тілесними ушкодженнями у вигляді забійних ран обличчя та шийного відділу спини. За фактом бійки відкрито провадження за ознаками ч. 1 ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження). Причини сварки наразі встановлюються.

реклама

Коментарі  

 
+1 #8 Свирид 30.01.2017 09:39
Кадило крутиться-лавеха мутиться :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #7 Проф 2 29.01.2017 14:46
В усіх цивілізованих країнах церква відокремлена від держави (освіта, культура, ЗМІ)і займається суто духовними справами. У нас ця конституційна норма не дотримується.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 prof 29.01.2017 13:29
Давно пора ввести 95 процентный налог на церкви, запретить строительство церквей в радиусе 1 км от школ и вузов, вернуть в школы и вузы научный атеизм. Поповство своей вредной пропагандой разрушает основы государственнос ти и обороноспособно сть страны. Необходимо запретить попам посещать школы и вузы. Обеспечить на государственном уровне защиту прав атеистов, ввести на радио и телевидении атеистические программы. Оградить детей и молодежь от тлетворного влияния поповской мафии. Посмотрите какие у них шикарные авто в Киево-Печерской Лавре, как живут монахи в роскоши, богатстве и разврате, при этом не платят налоги. Власти Порошенка это выгодно, зазомбированный попами народ не будет протестовать. Великий гений Маркса и Ленина утверждал, что религия опиум для народа. Это оказалось правдой.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #5 Пенсіонер 29.01.2017 11:57
Які вони священники? Пройдисвіти та й годі!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Олена 29.01.2017 10:40
Сейчас московский патриорхат в Украине ничто иное,как коммерческая организация и рупор кремля.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 Галя 28.01.2017 22:59
І оці розбишаки вчать людей духовності. Сором!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 віруюча 28.01.2017 17:56
вірю.в Бога, але до таких "служителів" не ходжу, не раджу і Вам. Позорисько. А все - гроші. Коли вже наістесь. Гнати таких с.... мітлою
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Сидоров 28.01.2017 16:18
Бога не подідять, богохульни. Чи гроші? :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100