реклама

реклама

У неділю "Черкаські Мавпи" могли суттєво покращити своє турнірне становище. Однак, ведучи походу гри проти "ОДЕСИ" 35 хвилин ігрового часу, поступилися. Про це інформує сайт «Черкаський спорт».

 Запорукую успіху одеситів стала якісна гра Віллі Діна, та його фантастичний триочковий кидок під акомпанементи фінальної серени. В разультаті Дін, набравши 23 очки став найрезультативнішим гравцем матчу, а його команда вирвала важливу перемогу - 76:75. У складі помаранчево-чорних слід відзначити Вілла Соломона, але його 23 очки не допомогли команді втекти від прикрої поразки.

фото Ігоря Бутенка

фото Ігоря Бутенка

Вболівальники виходили з ПС «Будівельник» цього вечора приголомшеними. Їх фактично «надломив» дальній Віллі Діна. Причому одна справа, коли твоя команда програє по грі і, зовсім інша, коли вона віддає фактично виграний матч. Після стартових хвилин гри одесити жодного разу не вели в рахунку до самої фінальної сирени.

Зараз же «Черкаські Мавпи» заякорилися на 11-му місці турнірної таблиці і в очікуванні далеко не простого виїзду на Дніпропетровщину, де вони, відповідно, 16-го та 18-го листопада відіграють проти «Дніпра» та «Дніпра-Азоту».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100