реклама

реклама

У Каневі буде муніципальна варта, що займатиметься питаннями екології, благоустрою та дотримання правопорядку. Рішення про створення у складі виконавчого комітету однойменного відділу ухвалили депутати Канівської міської ради під час недавнього сесійного засідання, пише «Kanos».

FetchOptImg.ashx Під час розгляду відповідного проекту рішення, суперечку між народними обранцями викликало лише те, скільки осіб має працювати у відділі. Пропозиції лунали від двох до п’яти осіб.

Однак зрештою міські депутати зупинилися на пропозиції створити відділ муніципальної варти у складі 4-х осіб, яких зобов’язали звітувати про свою роботу щоквартально. За результатами звіту рада вирішить, розширювати чи скорочувати штат відділу.

Відповідно до проголосованого проекту, на відділ муніципальної варти покладаються функції контролю за дотриманням екологічних та природоохоронних рішень та програм, порядку виконання земельних робіт, законності знесення зелених насаджень, вимог до вигляду фасадів, порядку встановлення малих архітектурних форм, недопущення самозахоплень земельних ділянок і дотримання правил благоустрою міста.

Окрім цього, на плечі муніципальної варти ляже контроль за дотриманням правил вигулу собак, перебування неповнолітніх у вечірній та нічний час у громадських місцях, порядку збору коштів за паркування автівок, вуличної торгівлі, дотримання заборони продажу неповнолітнім алкоголю та трав’яних сумішей для куріння, забезпечення тиші та заборони куріння у громадських місцях. Також працівники відділу будуть перевіряти стан доріг, вулиць міста та прибудинкових територій.

Утримувати відділ має за рахунок міського бюджету. Також відповідних працівників планують забезпечити автотранспортом, печаткою, спеціальними відзнаками та посвідченнями. Керівника даного структурного підрозділу буде призначати та звільняти з посади міський голова.

Працівники відділу муніципальної варти фіксуватимуть порушення законодавства юридичними та фізичними особами і матимуть можливість складати акти та протоколи про адміністративне порушення і направляти їх на розгляд поліції.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Черкащанин 31.01.2017 10:28
У варти на фото - гарна... форма :oops:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Антон 31.01.2017 07:13
Бред
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100