реклама

реклама

Президент Петро Порошенко посмертно присвоїв звання Героя України з удостоєнням ордена "Золота Зірка" капітану, заступнику командира механізованого батальйону 72 ОМБр Андрію Кизилу.

578785

Про це повідомила прес-служба глави держави.

"Високою державною нагородою капітан Андрій Кизило відзначений за особисту мужність і героїзм, незламність духу, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народу", - сказано у повідомленні.

Кизило - Капітан, випускник Національної академії сухопутних військ імені П. Сагайдачного, м. Львів, родом із Черкащини, загинув в боях під Авдієвкою.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 депутат 02.02.2017 16:23
Да Герой, да патріот, але ніякі почесті, ніякі нагороди не повернуть життя, тому хоронячи ось таких молодих хлопців, яким ще треба було жить та жить, ми маємо спільно нести відповідальніст ь за їх життя, не залежно від посад, чи без посад, робити все можливе, і не можливе, щоб хлопці залишались живими. ГЕРОЯМ СЛАВА, СЛАВА, СЛАВА!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Каскад 02.02.2017 10:19
Искренние соболезнования родителям. Парень действительно ГЕРОЙ! Посмотрите в ютубе ролики, у парня на передовой, в блиндаже была даже библиотека. Это будущее Украинской Армии... надеюсь, что такой в нашей армии такой офицер не один.
А, Андрею ВЕЧНАЯ ПАМЯТЬ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100