реклама

реклама

Підприємство «Сатурн», яке будує новий завод в Черкасах, планує подарувати місту повітряну скульптуру. Майбутній проект обговорювали на засіданні архітектурно-містобудівної ради 1 лютого, інформує кореспондент «Прочерку».

Приклад повітряної скульптури в Європі

Приклад повітряної скульптури в Європі

Метою засідання було обрати місце розташування скульптури та її сюжет.

Обираючи місце розташування, треба зважати на фон, оточення, оскільки не на будь-якому фоні ця скульптура буде сприйматися. Також важлива оглядовість, зручне місце для фотографування і технічна зручність, повідомив начальник відділу реклами та дизайну міського середовища Черкаської міської ради Андрій Поліщук.

Представниками міськради було запропоновано розташування скульптури в декілька місцях: біля РАЦСу, району філармонії, у сквері за ОДА, біля 17 школи, на стадіоні, на вулиці Байди-Вишневецького, та біля мерії. Останню ідею визнали дуже цікавою, оскільки сюжетом скульптури міг стати чиновник, або інвестор, який йде або виходить з мерії.

Також під час обговорення були пропозицій сконструювати скульптуру біля ТРЦ «Хрещатик-Сіті» та на набережній.

16466174_407947606215713_2037083135_o

Один з архітекторів сказав, що на його думку, в Черкасах немає гідного місця для такої споруди, оскільки в місці немає такої архітектури, яка б просила такого доповнення.

У ході обговорення, експертами-архітекторами, дизайнерами та представниками громади було виключено зі списку такі локації: РАЦС, 17 школу, стадіон та вулицю Байди-Вишневецького, а додали вхід до Дитячого парку та сквер “Юність”.

Марина Клімчук

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Цугцванг 03.02.2017 12:38
Кому фонтанчики або повітряні скульбтури? все залежить хто ти?:манкрут, ватник, зрадник, патріот. У кого що болить? Хай богатий "Сатурн", бо міська влада за 3 роки війни незпромоглась, подарує місту образну скульптуру воїна який ціною свого жеття захистив фантазерів-псевдопатріотів і наш народ від російського шовіністичного сепаратизму.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 для чого ? 02.02.2017 15:04
Маніловщина. Спочатку на землі нормальний пам’ятник небесній сотні зробіть .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Родопі 02.02.2017 11:38
У Черкасах обговорювали, де розмістити повітряну скульптуру
:roll: :-) :lol:
Да шо тут думать, над ларьком, це якщо вийти з Любави, то зразу наліво.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100