реклама

реклама

За нинішню каденцію депутати Черкаської облради встигли прийняти втричі більше рішень, ніж це зробила рада попереднього скликання за той самий період. Про це на сьогоднішній прес-конференції повідомив голова Черкаської облради Олександр Вельбівець, коментуючи рік роботи на посаді.

DSC_0184

– Ми налагоджували конструктивну роботу між фракціями, органами виконавчої влади. Так, було непросто, бо нинішній склад облради багатовекторний, проте ми прийняли 326 рішень за перший рік роботи у порівнянні зі 184 рішеннями депутатів попереднього скликання. Більше того, третина наших рішень – це звернення, що готували депутатські фракції. Отже 70 рішень, які готували депутати, це були звернення до центральних органів, – зазначив Вельбівець.

«Серцем» ради він назвав вісім депутатських комісій, де формуються проекти рішень і де складається перша думка про те чи інше рішення.

– На жаль, не кожен депутат розуміє важливість роботи комісій, тож не всі їх відвідують. А потім незлагоджена робота в комісіях впливає на роботу ради, – зауважив Вельбівець.

Іншим важливим питанням роботи ради він назвав співпрацю з ОДА, яка є основним ініціатором розробки важливих програм та стратегічних планів розвитку області.

– Досить часто в ЗМІ довелося читати ,чи є самостійним голова облради чи це та схема, яка працювала протягом років? насправді наша робота свідчить про конструктивну співпрацю. І це важливо, бо якщо в період реформування при формуванню нової системи управління на місцях буде інакше, то не буде результату. Не всі програми, ініціативи ОДА приймалися депутатами. Були гострі дискусії. І це говорить про те, що роль і місце облради зростає. Також ми активно включалися в роботу по створенню об’єднаних територіальних громад. І сьогодні таких вже шість в області, – зазначив Олександр Вельбівець.

реклама

Коментарі  

 
+4 #4 Валентин 02.02.2017 15:44
Обласну раду - з великою натяжкою можна назвати дублером відділу адміністрації "по зв`язкам з гомадськістю". Керівники - при кругленьких зарплатах, депутати - при розпилюванні бюджету. Типова радянська контора.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #3 Противогаз 02.02.2017 15:38
Тхне нафталіном :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #2 Семен 02.02.2017 15:37
Мушієк - відверте хамло, який в світі мало.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Анатолій 02.02.2017 15:34
Типовий виступ замшелого комуністичного партократа:"Отже 70 рішень, які готували депутати, це були звернення до центральних органів, – зазначив Вельбівець." - це просто свисток!! :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100