реклама

реклама

Директора театру-художнього керівника комунального закладу «Черкаський академічний театр ляльок» Любов Величко таки затвердили. Проте не обійшлося без суперечок.

IMG_20170203_155703

Так, пані Величко підтримала депутат облради Валентина Коваленко ,яка сказала, що та завжди підтримувала культуру і є гарним фахівцем.

Водночас депутат Юрій Ботнар висловлювався проти згаданої кандидатури. Він зауважив, що Величко була поплічником Тулуба.

Ботнар також порадив Коваленко більше не підходити і не розмовляти з ним, бо він не хоче спілкуватися з людьми, що підтримують регіоналів.

До слова, також депутати затвердили на посадах наступних осіб: директора обласної бібліотеки для дітей – Лідію Ушакову; директора обласної універсальної наукової бібліотеки імені Тараса Шевченка – Лідію Капкаєву; директора обласної бібліотеки для юнацтва імені Василя Симоненка – Олену Федоренко; директора Кам’янського державного історико-культурного заповідника – Галину Таран; директора обласного художнього музею – Ольгу Гладун; директора КП «Черкасиоблкіно» – Аллу Демченко; директора Корсунь-Шевченківського державного історико-культурного заповідника – Парасковію Степенькіну.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-3 #2 джон дір 06.02.2017 12:13
Ти дивись, всі знають що Свобода завжди фінансувалася Януковичем. Яка підла невдячність!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Референт 04.02.2017 18:56
Кажуть, що пані Коваленко дуже близько до серця сприйняла висловлену їй пораду і дуже переживає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100