реклама

реклама

У селі Сигнаївка, що на Шполянщині, діти потрапили до лікарні через отруєння. Батьки переконані – отруїлися в школі. Натомість у самому навчальному закладі ситуацію не коментують, пише "Про все"

41667-500x333

Мама 3-класниці Людмила Білицька розповідає, що погано доньці стало відразу після школи.

- Дитина увесь час рвала. Лікар у селі сказала давати активоване вугілля та «Ношпу», але це не допомагало, і після 9-ої вечора ми викликали швидку. О 23 годині дитину поклали під крапельницю. А вранці в п’ятницю до нас у палату поклали і доньчиного однокласника. Того ж дня з отруєнням поступив ще й старшокласник, - розповідає пані Людмила.

Жінка переконана - отруїлися діти в школі.

- Де б вони ще могли отруїтися? До того ж я спілкувалася з іншими батьками із нашого класу, то багатьом дітям було погано і в п’ятницю вони не пішли до школи. Із чотирнадцяти осіб десь вісьмох не було в класі. Батьки кажуть, що діти рвуть, - каже Людмила Білицька.

Мама іншого хлопчика Ліана Карбівнича говорить, що розпитувала в сина, що він їв у школі.

- Він сказав мені, що на обід була молочна каша, макарони, рибна котлета, банан та чай, говорить жінка. – Лікарі сказали нам, що у дитини отруєння. У понеділок маємо отримати результати аналізів. Наша бабуся разом із іншими батьками ходили до школи, щоб почути, що з цього приводу думає директор школи. Але, як потім мені розповіла наша бабуся, директор закрилася від них в кабінеті.

«Про все» звернулося до директора Сигнаївської школи Людмили Свердел з проханням прокоментувати ситуацію. Однак вона відмовилася, лише сказала, що ніяких випадків отруєння у навчальному закладі немає. Батьки ж обіцяють, що не лишать цю ситуацію просто так.

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 Муха 05.02.2017 11:58
Директор закрылась и съела остатки макарон и котлет. Теперь доказательств нет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100