3 лютого в Києві, в Міністерстві молоді та спорту, відбулась зустріч делегації де обговорили питання стратегії розвитку фізичної підготовки поліцейського та розвитку багатоборства в Україні.

Серед представників також був старший інспектор з професійної підготовки сектору кадрового забезпечення Управління патрульної поліції Черкас, Олександр Рожило. Він прозвітував за пророблену роботу протягом минулого року та розповів про ключові тези в стратегії розвитку фізичної та методико-функціональної підготовки кросфіту серед поліцейських.

Як програма посиленої спортивної підготовки, кросфіт вже довів свою ефективність. За останні роки кількість поліцейських, що беруть її собі за основу для підготовки, невпинно зростає. Більшість фахівців вважає, що саме кросфіт з його різноманітними навантаженнями може допомогти у ефективній підготовці патрульних бо, окрім тактичних навичок, інспектори повинні бути у відмінній фізичній формі, - наголосив Олександр Рожило.

Зараз в Управлінні патрульної поліції Черкас цим видом спорту займається 20 офіцерів, які постійно вдосконалюються та прагнуть системних змін у підході до фізичної підготовки.

Про це інформують в прес-службі Патрульної поліції Черкас.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100