реклама
Sucurity Police

реклама

- Нашою тісною співпрацею із ІТ-компаніями ми спростували поширений міф, що бізнес сьогодні не готовий допомагати вишам, а потенційні майбутні роботодавці не прагнуть долучатись до освіти молодих кадрів, - переконаний  директор  коледжу Олег  Куклін. - Уже 9 лютого на базі Черкаського державного бізнес-коледжу стартує безкоштовний курс Technology Nation від BrainBasket.

Це курс з основ програмування, що  дозволяє всім бажаючим отримати ІТ-освіту світового рівня та вивчити основи найбільш популярних мов програмування – і у підсумку отримати гарний базис для подальшого навчання та працевлаштування в IТ-сфері. Курс впроваджує некомерційний фонд BrainBasket, що поширює ІТ-освіту в Україні. Зареєструватись на участь в проекті усі бажаючі черкащани можуть за посиланням: http://brainbasket.org/technology-nation/.

Також, Черкаський державний бізнес-коледж запускає потужні профорієнтаційні курси із партнером - Черкаським ІТ-кластером. Заняття відбуватимуться двічі на місяць, за участю  12 ІТ-компаній Черкас. У рамках тісної співпраці із ІТ-компаніями, ЧДБК отримав від фонду BrainBasket та ІТ-кластеру  меблі та комп’ютерну техніку для укомплектування у ЧДБК 2 комп’ютерних аудиторій. І уже 15 лютого відбудеться відкрита лекція, на якій фахівці ІТ бізнесу розкажуть, як саме правильно увійти у ІТ-сферу.

У вересні ж у коледжі запрацює також і «Мала Академія Наук», де викладатимуть основи програмування для школярів 9-11 класів.

Про це інформує прес-клуб реформ

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100