У провадженні  Золотоніського відділу поліції ГУНП в Черкаській області перебуває кримінальне провадження за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України, а саме розбій, напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя та здоров’я особи, яка зазнала нападу, а також поєднаний з проникненням у житло.

prokuratura

Досудовим розслідування встановлено, що 05 лютого 2017 року близько 08 години 20 хвилин, злочинець, перебуваючи в м. Золотоноша, маючи прямий умисел на незаконне, відкрите заволодіння чужим майном, переслідуючи корисливий мотив, розуміючи протиправний характер своїх дій та бажаючи настання негативних наслідків, вчинив напад з метою заволодіння чужим майном, що поєднаний з погрозою застосування насильства, а саме: відштовхнувши рукою потерпілу з вхідних дверей, незаконно проник до квартири останньої, де діставши ніж і тримаючи його в правій руці почав висловлювати на її погрози життю та здоров’ю,  які вона сприймала як реальну небезпеку для свого життя, та вимагав у потерпілої зняти з пальця золоту обручку і віддати йому, після чого остання боячись за своє життя виконала вимогу чоловіка який  заволодів, золотою обручкою потерпілої, і з місця вчинення злочину зник.

Злочинець був раніше судимим  за вчинення злочинів проти власності, маючи не зняту та непогашену судимість на шлях виправлення не став та вчинив новий умисний злочин.

Вказану особу 05.02.2017 затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України, а саме розбій, напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя та здоров’я особи, яка зазнала нападу, а також поєднаний з проникненням у житло.

Досудове розслідування триває, відносно підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 12 років Про це інформує прес-служба Золотоніської прокуратури

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100