9 лютого в інституті відбулася нарада керівного складу органів управління цивільного захисту з підведення підсумків роботи Черкаської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту у 2016 році та визначення пріоритетних завдань на 2017 рік. Перед початком заходу присутнім було представлено виставку науково-методичних досягнень кафедр навчального закладу.

415B3564

Нарада проходила під головуванням заступника голови Черкаської обласної  державної адміністрації - першого заступника голови регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Костянтина Омаргалієва. За дорученням Голови Державної служби з надзвичайних ситуацій участь у нараді також взяв заступник начальника Управління з нагляду у сфері пожежної безпеки департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям полковник с. ц. з. Євген Лінчевський. Також у підведенні підсумків взяли участь: начальник Управління ДСНС України у Черкаській області генерал-майор с. ц. з. Віктор Гвоздь, заступник начальника управління цивільного захисту обласної державної адміністрації Микола Шевчук, Черкаський обласний військовий комісар Євген Курбет, голови районних державних адміністрацій, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації,  територіальних органів, міністерств інших центральних органів виконавчої влади та  представники Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України.

На початку наради кращим фахівцям служби цивільного захисту вручили Почесні грамоти облдержадміністрації та обласної ради, присвоїли чергові спеціальні звання. Медаллю «20 років ДСНС України» був нагороджений помічник начальника інституту Юрій Підгорецький. За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та високі показники в службовій діяльності Почесними грамотами Управління ДСНС України у Черкаській області були нагороджені працівники інституту – начальник відділу телекомунікаційних, інформаційних технологій та захисту інформації капітан с. ц. з. Олександр Ласуков та інженер відділу матеріально-технічного забезпечення майор с. ц. з. Олексій Мигаленко.

415B3697

Під час засідання розглядалися питання системи цивільного захисту, забезпечення готовності до проведення ефективних заходів захисту населення і територій у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Після завершення наради виконуючий обов’язки начальника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України Олександр Тищенко висловив щиру вдячність керівництву облдержадміністрації та У ДСНС у Черкаській області за допомогу у проведенні практичних виїзних занять на території міста та у підготовці молодих фахівців рятувальної справи та розповів про досягнення та перспективи розвитку навчального закладу. Також очільник ЧІПБ разом з учасниками наради поклали квіти до Монументу Героям Чорнобиля та Меморіальних дошок пам’яті Олексію Панченку та Ігорю Бойку і відвідали Народний музей ЧІПБ.

Відділ зв’язків з ЗМІ та РГ

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Лариса 11.02.2017 10:11
Про досягнення Гончара повідомляли?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100