В п'ятницю, 10 лютого в Умані на 19.00-у годину вечора зафіксовано чотири повідомлення про ДТП. Цю інформацію оприлюднила речник Уманського відділу поліції Леся Усенко у коментарі сайту міста Умань.

cnig1

Як повідомляють очевидці у межах міста по вулиці Заводській, сталася аварія за участю маршрутного автобуса та легкового автомобіля.

По обіді ще одне ДТП утруднило проїзд на перехресті Шевченка-Пар.Комуни.

На Жовтневої революції (нова назва - Незалежності) також оформляють ДТП.

Як повідомляв керівник сайту 04744.info Юрій Красновид на власній машині промоніторив ситуацію на дорозі.

- Сьогодні біля 10 години їхав по найцентральнішій вулиці міста - Європейська і біля «Уманчанки» потрапив на слизьку ділянку. В це час рухався обережно. Як тільки авто, яке рухалося попереду, почало "виляти", відразу спокійно зупинився. А от Фольсваген ззаду виявився більш спритнішим, не зміг впоратися з керування та "догнав" мене. Поки обмінялися телефонами з водієм (не більше 5 хв.), інші учасники руху заледве не долучилися до нашої ДТП. В результаті тріснутий бампер та підфарник і потреба все це хазяйство лагодити:(

Вже більше доби припинився снігопад і худо-бідно дороги міста почистили, а от посипати чомусь забувають. Живу на окраїні міста, тому кожен день добираюсь в центр на авто. Техніки мало і більшість її Леніна бачила. Поки не буде в цьому сегменті конкуренції як в Європі, толку не буде. Монополія завжди надає нагіршу послугу за найвищу ціну - це ще Рокфеллер довів.

У зв’язку з погіршенням погоди, водіїв просять обирати помірну швидкість, дотримуватись дистанції між транспортними засобами та по можливості утримуватися від використання автомобіля. Водночас, пішоходів також закликають бути уважними й обережними.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100