реклама

реклама

На засіданні контрольно-дисциплінарного комітету обласної федерації футболу  накладено ряд санкцій на МФК «Христинівка», повідомляє сайт «Черкаський спорт».

Арбітр тікає від розлюченого натовпу гравців та уболівальників. Один христинівчанин - на велосипеді

Арбітр тікає від розлюченого натовпу гравців та уболівальників. Один христинівчанин - на велосипеді


 Нагадаємо, що як повідомляв «Прочерк», скандалом завершився футбольний матч за третє місце вищої ліги Черкаської області, який відбувся в Христинівці. У інтернеті з’явилося відео з кадрами, на яких видно, як розлючені  уболівальники наздоганяють арбітра прямо на полі.

За незабезпечення охорони арбітрів та громадського порядку комітет застосував дисциплінарні санкції, а саме: накладено штраф у розмірі 1000 гривень; визначено, що  два перші матчі обласної першості пройдуть без глядачів. Також дисциплінарний комітет  дискваліфікував гравця «Христинівки» Віталія Хоменка на 5 матчів за провокування глядачів щодо фізичної розправи над арбітром.

Як інформує сайт «Все новости», гра між командами МФК «Христинівка» і ФК «Зоря» (Білозір’я) завершилась з рахунком 3:2 на користь «Зорі».  Місцеві вболівальники звинуватили арбітра в тому, що засудив команду «Христинівка», бо на останній хвилині матчу нападник «Зорі» забив гол рукою. По завершенню гри вболівальники вирішили довести арбітру його.

У інтернеті активно коментується відео втечі арбітра з поля. Дехто називає це «ЄВРО-2012», хтось захоплюється фізичною формою судді – «Судья тоже красава. Физуха лучше, чем у Милевского!». Інтернет-користувач Нікіфор перераховує «темношкірих українців» у христинівській команді – «Їх в команді, наче, п'ять. Вони з Нігерії і Габону, студенти якогось Вінницького вишу - Ендже Лопез, Соппо Альфонзе Деніз, Кірілль Акілль Умару, Хеппі Майк Ален та Ндонга Cтефан». Також дискутується питання, чи вдалося б арбітру втекти, якщо за ним гналися б не на велосипеді, а на мотоциклі.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Чорний полковник 17.11.2011 13:30
А як прокоментував це відео начальник Христинівського РВ УМВС? Працівники міліції повинні були забезпечити охорону громадського порядку під час та після матчу! Скоріше за все на матчі був дільничий інспектор міліції та вільний від чергування міліціонер ППС... Яка охорона - такий і результат...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100