реклама

реклама

15 лютого 2017 року заступник міського голови Ігор Коломоєць спільно зі свободівцями: ветераном російсько-української війни Русланом Біланинцем та волонтером «Лагіону Свободи» Юрієм Куликом нагородили учителів та школярів грамотами виконавчого комітету Черкаської міської ради та подяками від міського голови.

Учасники акції

Більше сотні вчителів та школярів взяли участь у акції «Подаруй воїну свято». Вона стартувала з початку грудня та охопила близько двадцяти шкіл Черкас та області. Волонтерам «Легіону Свободи» Павлу Собку та Юрію Кулику протягом двох місяців школярі передавали малюнки, обереги та смаколики для бійців російсько-української війни.

«Дякую всім дітям і педагогам, департаменту освіти і гуманітарної політики, які долучились до проведення акції «Подаруй воїну свято». Ви для наших воїнів на передовій є воїнами добра і світла, які дають надію на гарну, квітучу, самостійну Україну» − звернувся до учнів та вчителів Ігор Коломоєць.

Довідка: 17 грудня 2016 року першу частину волонтерської допомоги, яку збирали черкаські школярі в рамках акції «Подаруй воїну свято», було відправлено до бойових підрозділів Збройних сил України. Вже 18 грудня 2016 року голова Черкаської «Яворини» Лариса Воропай та волонтер «Легіону Свободи» Юрій Кулик передали вітання від черкаських школярів українським воїнам та відвідали базування 21-ї резервної сотні ДУК ПС-Черкащина де залишили бійцям велику кількість речей та продуктів. 25 грудня 2016 року Павло Собко та Юрій Кулик під час чергової поїздки на фронт передали українським воїнам з 93-ї окремої механізованої бригади, 44-ї окремої артилерійської бригади, 53-ї окремої механізованої бригади, 131-го окремого розвідувального батальйону подарунки до Нового року та Різдва від учнів черкаських та чорнобаївських шкіл.

Прес-служба Черкаської обласної організації ВО «Свобода»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100