реклама

реклама

Близько 500 грамів коноплі виявили правоохоронці в домоволодінні 49-річного жителя села району. За незаконне зберігання наркотичної речовини чоловікові загрожує покарання передбачене статтею 309 Кримінального кодексу України, повідомляє сектор комунікації головного управління Національної поліції в Черкаській області.

PM688image004

В ході оперативно-профілактичного відпрацювання території Уманського району до співробітників поліції надійшла інформація про причетність до незаконного зберігання наркотичної речовини 49-річним жителем одного із місцевих сіл.

Маючи ухвалу суду, правоохоронці провели санкціонований обшук в його домоволодінні. Під час обшуку в надвірній прибудові в духовій шафі виявлено подрібнену речовину рослинного походження схожу на марихуану. Підсобному приміщенні за будинком були висушені рослини коноплі.

Як пояснив господар домоволодіння, дане зілля це дикорослі рослини коноплі, які проросли на городі,  але для чого він їх зберігав пояснити не зміг.

PM203image005

Виявлені речі було вилучено та направлено на експертизу для дослідження на вміст у їх складі наркотичної речовини.

За попередньою кваліфікацією слідчими відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100