реклама

реклама

Торік в Черкаській області було упорядковано 2388 автобусних зупинок та прилеглих до них територій. 300 ще потребують упорядкування. На їх упорядкування в місцевих бюджетах передбачено 4 мільйони 930 тисяч гривень. А фактично використано 4 тисячі 950 тисяч гривень, - місцеві та спонсорські кошти.

Про це на вранішній нараді в ОДА повідомив начальник обласного управління транспорту, дорожнього господарства та оборонно-промислового комплексу Сергій Чубань.

index

Незабезпечено впорядкування всіх автобусних зупинок. у Звенигородському, Кам’янському, Канівському, Катеринопільському, Смілянському районах та містах Ватутіно, Золотоноша, Сміла.

– У Черкасах найкраща ситуація щодо упорядкування зупинок. Тут замінили старі на нові і витратили з міського бюджету4 мільйони гривень. Щоб привести автобусні зупинки в належний стан пропоную райдержадміністраціям та виконкомам місцевих рад провести інвентаризацію зупинок та передбачити в місцевих бюджетах відповідні кошти на їх впорядкування, заміну чи будівництво, – зазначив чиновник.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 MICHAEL 20.02.2017 15:28
Мабуть, вже немає куди збувати зупинки, а ще тротуарну плитку
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100