реклама

реклама

У вівторок, 21.02.2017, слідчим відділом прокуратури Черкаської області повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) , ч. 2 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу) Кримінального кодексу України, 2 працівникам поліції за фактом нанесення групою осіб тяжких тілесних ушкоджень місцевому жителю та перевищення влади або службових повноважень, що супроводжувалися насильством, застосуванням спеціальних засобів, болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого, діями.

Так, досудовим розслідуванням установлено, що в липні 2016 року двоє працівників поліції у місті Черкаси під час незаконного фізичного затримання місцевого жителя, застосувавши до нього спеціальний засіб – кайданки,  нанесли останньому тяжкі тілесні ушкодження з метою отримати інформацію про місце перебування осіб, які можливо причетні до вчинення крадіжок у кримінальному провадженні, що розслідувалося слідчим органом поліції.

На цей час у кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події, обрання підозрюваним запобіжних заходів, відсторонення їх від посад та завершення досудового розслідування в найкоротший строк.

Довідково: підозрюваним загрожує покарання за ч. 2 ст. 121 КК України у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років, за ч. 2 ст. 365 КК України – позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Про це повідомили в прокуратурі Черкаської області.

Двох поліцейських підозрюють у побитті затриманих

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Овощ 27.02.2017 11:28
[quote name="Громадянин"]А чому лише через сім місяців прокуратура спромоглася повідомити підозру перевертням у погонах?[/quote Своих не сдаём-_янукович.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Петрович 27.02.2017 00:48
Цитую Петрович:
Поліцейські то охоронці Закону і порядку, а у даному випадку це поліцаї.

Поліцаї мінусують?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Громадянин 25.02.2017 12:24
А чому лише через сім місяців прокуратура спромоглася повідомити підозру перевертням у погонах?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Петрович 25.02.2017 09:39
Поліцейські то охоронці Закону і порядку, а у даному випадку це поліцаї.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100