реклама

реклама

Зловмисник скориставшись великою кількістю людей у громадському транспорті, таємно викрав із кишені одного із пасажирів мобільний телефон. Викрадену річ залишив для власного користування, проте згодом був затриманий працівниками поліції.

index

До Уманського відділу поліції звернувся місцевий чоловік. У своєму зверненні він повідомив, що після проїзду в громадському транспорті виявив відсутність свого мобільного.

Правоохоронці опитали потерпілого та встановили осіб, які також користувались зазначеним транспортним засобом. Отримавши певну інформацію, вже згодом, в результаті проведених оперативно-розшукових заходів, співробітники кримінальної поліції встановили особу, яка користується мобільний телефон потерпілого. Зазначеного 48-річного уманчанина правоохоронці виявили за місцем проживання. При появі оперативників, чоловік не став заперечувати своєї вини та у всьому зізнався. З його слів, на крадіжку він пішов через брак коштів, викрадений телефон спочатку планував реалізувати, проте залишив для власного користування.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає до трьох років позбавлення волі. Мобільний телефон вилучено та повернуто власнику. Триває досудове розслідування.

Про це у "Фейсбуці" інформує речниця Уманського відділу поліції Леся Усенко

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Право знати 26.02.2017 15:43
А ще речник Уманського відділу заодно повідомить людям коли розкриють розбійний напад на церкву та хуліганство в синагозі біля могили Цадика Нахмана.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Петрович 26.02.2017 14:05
Жадность фраера сгубила, при нынешних технологиях нельзя спрятаться в интернете и мобильной связи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100