реклама

реклама

У Черкасах місцеві поети організували і провели захід "Я пам'ятник собі...". Під час акції вони читали вірші з порожнього постаменту біля входу в бібліотеку ім. Лесі Українки. На постамент піднімалися драбиною, інформує «Газета по-українськи».

posta3

 "Ідея прийшла мені, коли чекав поблизу бібліотеки товариша, - розповів організатор, поет і співак Кока Черкаський. - Приїхав на зустріч, ходив і дивився на цей постамент, а чому він порожній. Постамент без пам'ятника, це дуже погана прикмета, це як надмогильний камінь. Разом із однодумцями вирішили розбавити цю негативну ауру поезією".

posta2

Окрім Коки Черкаського з постаменту читали вірші Олексій Юрін, Наталка Кочина, Ірина Жулай, гості зі Львову та Києва.

posta4

"Це лише здається, що стояти на постаменті приємно. Але той хто стоїть, несе велику відповідальність, що залишить нащадкам", - підсумував завершення акції Кока.

Порожній постамент стоїть перед входом у бібліотеку вже шість років. У березні 2006 року, напередодні виборів, на ньому стояв гіпсовий пам'ятник поетові Василю Симоненку. Того ж року його прибрали. Новий пам'ятник Симоненку встановили вже в іншому місці. Постамент заріс бур'янами. Інколи його обписують нецензурною лексикою.

Наталія Писарева

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 вася 21.11.2011 10:40
да, так ця споруда гарна памятка господарності
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 sergo 20.11.2011 20:43
свято место пусто не бывает!"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 Том 20.11.2011 18:15
М-да... Кока і юрін люблять займатися самолюбуванням.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100