реклама

реклама

Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства та підпорядковані державні лісові господарства здійснюють лісогосподарську діяльність прозоро та відкрито для громадськості.

index

У зв'язку з тим, що почастішали випадки звернень від громадян щодо правомірності проведення рубок у лісових насадженнях, НАГАДУЄМО, що інформація про місця проведення всіх видів рубок (після видачі лісорубних квитків) оновлюється щотижня і розміщується на сайті "Ліси Черкащини" (http://lis-ck.gov.ua) у розділі Діяльність – підрозділі Інформація про проведення рубок.

У цьому ж розділі, згідно нової редакції "Санітарних правил в лісах України", щоквартально оприлюднюється інформація про перелік заходів з поліпшення санітарного стану лісів по усіх лісокористувачах в межах області.

Окрім мережі Інтернет, держлісгоспи області ознайомлюють на місцях делегованих представників громадськості, представників органів місцевого самоврядування, виконавчої влади із запланованими рубками головного користування – до початку їх проведення. Лісівники інформують через делегованих представників місцеву громаду про місце запланованої рубки, вид, площу, причини, ознайомлюють з дозвільними документами та контактами відповідального працівника, який надасть роз'яснення щодо запланованого лісогосподарського заходу.

Тому звертаємося до усіх небайдужих громадян, які переймаються веденням лісового господарства Черкащини з проханням: перевіряти правомірність  рубок за допомогою інформації, яку оприлюднюємо.  Сподіваємося, що такі дії допоможуть уникнути непорозумінь, неправдивих звинувачень у незаконних рубках та дозволять уникнути висвітлення у негативному світлі роботи двохтисячного лісівничого колективу Черкаського ОУЛМГ.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100